Levering

Sådan leverer vi dine varer hos DinStue

Hos DinStue er vores fornemmeste opgave, at sælge dig varer, som du nemt får leveret, lige som du ønsker. 

Derfor leverer vi til hele Danmark og altid inden for 1-8 hverdage*. Ved ikke-brofaste øer kan der tilkomme tillæg + yderligere leveringstid.  

Din ønskede leveringsmetode vælges som punkt 2 ved bestillingen, efter du har indtastet din leveringsoplysninger. 

 

Mindre pakker sendes med GLS enten til pakkeshop eller med omdeling - levering indenfor 1-3 hverdage. 

Du får ved afsendelse en mail med et trackingnummer, så du kan spore din pakke. 
Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet tager GLS pakken med til din nærmeste pakkeshop - du vil i det tilfælde modtage en besked med oplysninger herom.
Dette kan udgåes ved at give GLS fuldmagt til at stille varen på din adresse - bemærk at du overtager ansvaret for pakken, når den er afleveret på din adresse.

 

Større pakker leveres med fragtfirmaet STEP Transport - levering indenfor 4-8* hverdage.

Vi tilbyder en række muligheder for din levering, for at gøre det nemt for dig at modtage dine nye møbler. 

 

Privatlevering til kantsten

Her leveres dine møbler til den nærmeste kantsten.

 

Privatlevering til kantsten + Bortskaffelse af 1:1

Her leveres dine møbler til den nærmeste kantsten og fragtfirmaet tager dine gamle møbler med, tilsvarende de nye møbler du får leveret - altså en sofa i ca. samme størrelse som den nye sofa, 4 spisebordsstole for 4 nye spisebordsstole og så fremdeles. 

Bemærk at bortskaffelsen også foregår ved nærmeste kantsten, du skal altså selv stå for at få din gamle sofa, spisebordsstole osv ud til kantstenen.
Er dine gamle møbler ikke ved kantstenen, kan fragtfolkene benægte at tage dine gamle møbler retur.

Kan du ikke selv få dine møbler ud, kan du alternativt vælge leveringsmetoden privatlevering med indbæring + bortskaffelse 1:1, her tages møblerne med fra et valgfrit rum på din adresse. 

 

Privatlevering med indbæring

Her leveres dine møbler til et valgfrit rum på din adresse.
Der er altid 2 folk til at levere med indbæring, på den måde sikrer vi, at dine dørkarme og andet i hjemmet ikke skades. Alle vores chauffører er fagkyndige og har hænderne skruet godt på.

 

Privatlevering med indbæring + Bortskaffelse af 1:1

Her leveres dine møbler til et valgfrit rum på din adresse og fragtfirmaet tager dine gamle møbler med, tilsvarende de nye møbler du får leveret - altså en sofa i ca. samme størrelse som den nye sofa, 4 spisebordsstole for 4 nye spisebordsstole og så fremdeles. 
Der er altid 2 folk til at levere med indbæring, på den måde sikrer vi, at dine dørkarme og andet i hjemmet ikke skades. Alle vores chauffører er fagkyndige og har hænderne skruet godt på.

 

Privatlevering med indbæring + samling af møbel

Her leveres dine møbler til et valgfrit rum på din adresse, hvor de også vil blive samlet. 

Der er altid 2 folk til at levere med indbæring og samling, på den måde sikrer vi, at dine dørkarme og andet i hjemmet ikke skades. Alle vores chauffører er fagkyndige og har hænderne skruet godt på. Chaufførerne bliver altid valgt efter hvad du skal have samlet, så du få dem, som er ekspert i netop dit møbel.

Når alt er samlet og klart, tager chaufførerne alt emballage med retur og afskaffer det på ansvarligt vis - så du slipper for oprydningen. 
 

Privatlevering med indbæring + samling af møbel - Bortskaffelse af 1:1

Her leveres dine møbler til et valgfrit rum på din adresse, hvor de også vil blive samlet og fragtfirmaet tager derefter dine gamle møbler med, tilsvarende de nye møbler du får leveret - altså en sofa i ca. samme størrelse som den nye sofa, 4 spisebordsstole for 4 nye spisebordsstole og så fremdeles.

Alle vores chauffører er fagkyndige og har hænderne skruet godt på. Chaufførerne bliver altid valgt efter hvad du skal have samlet, så du få dem, som er ekspert i netop dit møbel.

Når alt er samlet og klart, tager chaufførerne alt emballage med retur og afskaffer det på ansvarligt vis - så du slipper for oprydningen. 

 

Leveringsproccesen når du har lagt en ordre på større møbler

- Når du har lagt en ordre, skal vi som det første have leveret varen til vores transportør. Når varen er kommet i deres besiddelse tjekkes der, at alt er som det skal være og at alle elementer af din ordre er ankommet, klar til fuld levering.

- Senest 48 timer efter modtagelse og tjek hos transportør modtager du en sms med et foreslået leveringstidspunkt. Tidspunktet vil oftest være inden for 5 hverdage med et interval på 2-4 timer. Hvis du ønsker andet tidspunkt, kan du kontakte transportøren på +45 50245050 med ønske om andet tidspunkt.

- Du modtager en sms med et link, så du kan spore fragtvognen på dagen for din levering og dermed cirka regne ud, hvornår fragtfolkene forventes at være ved dig.

- Fragtfolkene ringer ca. 30 min før de ankommer til din adresse, så du ved, hvornår du skal være klar til at tage imod.

 

Erhvervslevering

Erhvervsleveringer gælder kun til erhvervsadresser og forudsætter adgang for lastbil og levering med palleløfter - der leveres kun i stueplan og altid mellem klokken 8-16.

 

Ofte stillede spørgsmål ang. levering

 

Kan jeg selv afhente mine varer?

Ja! Du er meget velkommen til selv at hente din ordre hos os i 7190, Billund.

Når vi har modtaget dine varer på vores lager (ca. 2 hverdage efter bestilling), kontakter vi dig for at høre dig, hvornår du forventer at afhente dine varer. 

Afhentning af varer skal altid ske på hverdage mellem 8:00 - 16:00, med mindre andet aftales.  

Prisen på afhentning er sat ud fra de omkostninger vi har ved afhentning, da vi skal have varerne fragtet til vores lager. 

Hvornår på dagen kan jeg forvente at få mine varer?

Ved GLS med omdeling leveres pakkerne typisk på adressen mellem kl. 7 og 16. Er du ikke hjemme i det interval, kan du give GLS fuldmagt til at stille pakken på din adresse uden at du skal kvittere - bemærk at du overtager ansvaret for pakken, når den er afleveret på din adresse.

Ved vores fragtfirma STEP Transport leveres der altid mellem 8:00 - 21:00, men du vil altid få et interval på 2-4 timer, hvor dine møbler leveres indenfor.

Hvad hvis jeg både bestiller store møbler og mindre ting, hvordan leveres mine varer så?

Har du både har købt større møbler, fx en sofa, som kræver levering med vores transportør og samtidig har købt mindre varer, som vi kan sende med GLS, bestræber vi os på at lave én samlet levering - men det kan forekomme, at dine varer bliver leveret af 2 omgange. 

 

 

*Hvis varen er en bestillingsvarer, kan der dog i nogle tilfælde gå længere, da varen først skal produceres - forventet leveringstid er estimeret på de pågældende produkter.

*Medmindre du, i fællesskab med fragtfirmaet, aftaler en tid over de 8 dage.

*Levering til ikke brofaste øer kan tage længere tid og evt indeholde gebyrer. Ønsker du levering til en ikke-brofast ø i Danmark, bedes du kontakte vores kundeservice på Hej@DinStue.dk, så vi kan finde en god fragtpris og den hurtigste mulige levering til dig.

 

 

Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, så de altid er informeret inden de træffer en beslutning.
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: Hej@DinStue.dk.