Om os

Velkommen til DinStue - en online møbelforretning med møbler til det stilrene hjem

 

Hos DinStue har vi et stort sortiment af moderne og stilrene møbler, interiør og tilbehør til dit hjem - både ude og inde. Vores sortiment er både bredt og dybt, så du kan finde mange forskellige varianter indenfor alle vores varekategorier - uanset hvilke ønsker og behov du har til indretningsstilen i dit drømmehjem. Sammen kan vi skabe et hyggeligt kvalitetshjem til dig, med netop dét DU ønsker.

 

Hos os kan du gå på opdagelse i alverdens stilrene, spændende og inspirerende produkter og vi har samlet alt hvad du skal bruge til at skabe dit ideelle drømmehjem. Vi vil gerne være med til at inspirere dit hjem i den retning du gerne vil og måske endda udvide din indretning - hvem ved, måske er der en ny stil, look eller trend, som ville passe perfekt ind ved dig.

 

DinStue er en online møbelforretning, hvilket også betyder, at vi ikke har en fysisk butik. Til gengæld er vi tæt knyttet til vores leverandører og producenter, som leverer direkte hjem til dig - det sikrer både dig de billigste priser og den hurtigste levering

 

Vores mission er at få dig et skridt tættere på at opbygge et stilrent hjem med sjæl og plads til hygge.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål vedrørende vores webshop.

Vi gør alt hvad vi kan for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Vi kan fanges på:

E-mail: Hej@DinStue.dk

Telefonnr: +45 7060 3032

 

Åbningstider: 

Man-tors: 14-18

Fre: 13-15:00

 

 

DinStue ApS 

CVR-nummer: 36428236